Новини


Всі новини

Досягнення та результати


У школі 12 класів (12 груп, в тому числі 1 дошкільна група).

Навчання проходить в 14 навчальних кабінетах: біології, географії, фізики, є музичний кабінет, кабінет інформатики. З другого класу діти вивчають англійську мову.

Велика увага приділяється комп'ютерній освіті, 23 квітня 2010 року 5 учнів 10-12 класів отримали диплом комп'ютерної академії "Ітака".

При школі працює філія Одеської школи мистецтв №9, на базі якої отримують музичну освіту понад 60 учнів. Діти грають на різних інструментах: фортепіано, баян, акордеон та скрипка. Після закінчення школи мистецтв перед її випускниками відкривається перспектива стати студентами музичних навчальних закладів, в тому числі і Київського національного університету культури і мистецтв.

У школі діють такі гуртки:

  • - Хор, який неодноразово перемагав в різного типу конкурсах.
  • - "Історія школи", в якому діти готують і збирають експонати для музею школи.
  • - Музично-драматичний гурток, де діти опановують ази театрального мистецтва.
  • - "Умілі руки".
  • - Інформатики.
  • - Українського народознавства.
  • - Історія рідного краю.
  • - Спортивна секція з легкої атлетики.


Важливою формою позакласної роботи є різноманітні екскурсії, які допомагають учням краще пізнати історію рідного краю.

Величезна увага приділяється духовному вихованню учнів, формуванню та зміцненню в них морально-етичних норм поведінки. Допомагає нам в цьому робота Недільної православної школи. Учні їздили в Свято-Успенську, Почаївську, Києво-Печерську та Свято-Горську лаври.


Завдяки програмі обміну майбутніх лідерів "Flex", кращі учні мають можливість навчатися в США.

За останні 10 років школу закінчили близько 70 юнаків та дівчат, з яких 60% закінчили або навчаються в ВУЗах IV рівня акредитації, 15% - ВНЗ III рівня акредитації. Багато випускників по закінченню ВНЗ працюють вчителями в нашій школі, а також юристами, масажистами, музикантами і займаються підприємницькою діяльністю.

З 1 вересня 2011 року в школі відкрита дошкільна група, в яку приймають дітей з порушеннями зору від 4 років. Приміщення дошкільної групи складається із затишних класної і ігровий кімнат, обладнаними сучасними зручними меблями спалень. Дітей виховують і готують до школи досвідчені тифлопедагоги. Перебування дітей в дошкільній групі цілодобово. З 1 вересня 2012 року відкрита молодша дошкільна група для дітей від 3 років.

Батьки дітей з порушенням зору можуть отримати необхідні консультації кваліфікованих фахівців, вихователів, психолога, соціального педагога з питань виховання, навчання і правового захисту.